Arendalsuka: Svikter utdanningssystemet de voksne?

Sammen med studieforbundene i Kunnskapsdepartementet gjennomfører Kompetanseforbundet arrangementet, «Svikter utdanningssystemet de voksne?» i Samfunnsteltet i Arendal sentrum, tirsdag den 16.august kl1830-1920.

Følge arrangementet LIVE gjennom denne lenken i det aktuelle tidsrommet. Det streames direkte fra Samfunnsteltet i Arendal her:

https://19dysb.videomarketingplatform.co/v.ihtml/player.html?token=79d3ae8dbc036b0d8961&live%5fid=76362603&source=embed

Vi utfordrer paneldeltakerne på hvordan utdanningssystemet vårt har klart omstillingen til den nye hverdagen hvor endringene skjer raskere enn før og stiller større krav til kompetanse. Vi løfter frem problemstillinger rundt hva som skjer med de som allerede har fullført sin utdanning for mange år siden og som trenger påfyll, og trekker frem de som står utenfor og trenger kompetansepåfyll for å få en fot innenfor, eller for å klare å stå i en jobbsituasjon med økte krav.

Vi stiller oss derfor et sentralt spørsmål i kjølvannet av dette: Svikter utdanningssystemet de voksne?

Generalsekretær i Kompetanseforbundet, Kent Gudmundsen, er debattleder og med oss får vi blant annet stortingsrepresentant, nestleder i utdannings- og forskningskomiteen og Arbeiderpartiets fraksjonsleder, Elise Waagen. I tillegg stiller stortingsrepresentant Maren Grøthe (Sp), Margret Hagerup (H) og Himanshu Gulati (Frp) som også sitter i utdannings- og forskningskomiteen på Stortinget.

Elise Waagen, Arbeiderpartiet, Østfold
Maren Grøthe, Sp, Sør-Trøndelag
Margret Hagerup, Høyre, Rogaland
Himanshu Gulati, FrP, Akershus

Under arrangementet vil daglig leder i AOF Norge, Tove Johansen, Generalsekretær i Akademisk studieforbund (AKS), Trond Vegard Sagen Eriksen, samt Generalsekretær i Studieforbundet Livslang Læring (SFLL), Geir Barvik, delta.

Du kan lese mer om arrangementet på Arendalsuka sine hjemmesider:

https://program.arendalsuka.no/event/user-view/17255

Du liker kanskje også...